✔ Mere end 20 års erfaring​

✔ Garanti for grundigt og solidt arbejde​

✔ Medlem af Danske Malermestre​

Renovering

– Professionelle løsninger omkring Kolding og Esbjerg

​Ved Malerfirma Finn Jensen ApS varetager vi også en masse forskellige former for renoveringer.

Vi har mange års erfaring med renoveringsarbejde, og vi arbejder både for private, virksomheder og for offentlige institutioner. Vi tager både imod mindre opgaver i forbindelse med renovering, men vi kan også påtage os store projekter som for eksempel renovering af mange huse eller lejligheder for boligforeninger.

Få en professionel renovering

Fælles for alt vores arbejde i forbindelse med renovering er, at vi altid går meget op i at levere et kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Når du vælger Malerfirma Finn Jensen ApS til at stå for din næste renovering, så garanterer vi, at du altid bliver mødt af dygtige fagfolk, der kun benytter sig af de bedste materialer på markedet. Dette er din garanti for et godt resultat ved din næste renovering.

​​En renovering fra os kan være en rigtig god investering for dig, som både kan give glæde til dig og dine nærmeste i mange år og som kan tillægge stor ekstra værdi til din bolig, hvis du er interesseret i at sælge den.

Med dygtige håndværkere, de rette materialer og den rette plan kan du forvandle et gammelt hus fuldstændig og give det et nyt og moderne look efter en renovering.

Tilbud på renoveringsarbejde fra dit malerfirma

Vi er altid villige til at give dig et godt tilbud på vores renoveringsarbejde, også selvom du ikke har besluttet dig for, om vi skal være dit foretrukne malerfirma. Du kan få mere information om vores renoveringer på tlf.: 20 65 07 38 eller på mail famjensen@profibermail.dk.​

​Malerfirma Finn Jensen ApS

​Jernbanega​de 4,
​6650 Brørup

​​

CVR: 19971341

Telefon: 

20 65 07 38

E-mail: 

famjensen@profibermail.dk