✔ Mere end 20 års erfaring​

✔ Garanti for grundigt og solidt arbejde​

✔ Medlem af Danske Malermestre​

Tapetsering fra dit foretrukne malerfirma

Ved Malerfirma Finn Jensen ApS foretager vi også alle former for tapetseringer. Vi tapetserer både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Som udgangspunkt arbejder vi med alle former for tapet, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os.

Vores arbejde med tapetsering

Vi er dine eksperter, når det kommer til tapetsering. Vi har mange års erfaring inden for alle former for tapetsering, så det spiller ingen rolle, om du er interesseret i at få et gammelt blomstertapet eller et moderne strukturtapet. Vælger du os som dit malerfirma, så kan vi altså hjælpe med alle former for tapetsering.

Når vi skal foretage tapetsering ved dig, står vi naturligvis for alt forarbejdet, hvis det skulle være nødvendigt at pille gammelt tapet ned eller lignende. Ligedan sørger vi naturligvis også altid for at rydde pænt op efter endt arbejde, så vi altid er til mindst mulig gene for jer.

Vi har også stor erfaring med alle former for filt og væv. Vi hjælper gerne til med gode råd til, hvilke former for tapet, der passer til jer, men vi kan også komme ud og sætte dit eget indkøbte tapet op.

​Fælles for alt vores arbejde er, at vi altid går meget op i kvaliteten af resultatet.

Få et uforpligtende tilbud på tapetsering

Vores dygtige håndværkere er klar til at køre ud til dig til din næste tapetsering i og omkring både Kolding og Esbjerg. Før du beslutter, om du vil benytte os til dit arbejde med tapetsering, kan vi naturligvis også give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan nå os på tlf.: 20 65 07 38 eller på mail famjensen@profibermail.dk.​

​Malerfirma Finn Jensen ApS

​Jernbanega​de 4,
​6650 Brørup

​​

CVR: 19971341

Telefon: 

20 65 07 38

E-mail: 

famjensen@profibermail.dk