​Istandsættelse af hus, lejlighed eller sommerhus

​Står du foran en større eller mindre Istandsættelse af hus, sommerhus eller lejlighed? Så lad os klare malerarbejdet i din bolig. 

Hos Malerfirma Finn Jensen ApS har vi stor ekspertise med renoverings- og malerarbejde for både private og erhverv. Vi holder til i Brørup, men vi har også kunder i Vejen, Rødding, Holsted og mange andre byer.

Se frem til et grundigt forarbejde og solidt malerarbejde

Det kan godt betale sig at benytte en professionel maler. Vi sikrer et grundigt forarbejde og et solidt malerarbejde, så du kan være sikker på, at det holder sig flot i mange år. Vi har snart 20 års erfaring med alt fra gips og spartling til væv og filt samt maling.

Måske har du lige købt en ny bolig, eller måske har du boet der i mange år. 

Det kan også være, at du står foran en større istandsættelse af sommerhus, lejlighed eller hus i forbindelse med en fraflytning eller salgsklargøring – men uden at have tiden eller kræfterne til arbejdet.

Vi klarer gerne det hele. Hvis du bor i boligen, så kommer vi, når du tager på arbejde, og går, når du kommer hjem. Vores dygtige og servicemindede fagfolk sikrer, at vi bliver til så lidt besvær som muligt. Dertil kommer, at vi overholder vores betingelser og aftaler, og at vi har konkurrencedygtige priser.

Få et tilbud på istandsættelse af lejlighed eller hus

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med istandsættelse af kælder, et enkelt værelse eller måske hele boligen. Vi kommer gerne med råd og vejledning, og vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god pris for istandsættelsen. 

Kontatk os

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine kontakt oplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Finn Jensen ApS

Malermester til store og små opgaver.​ Vi har mere end 17 års erfaring og er både seriøse og kvalitetsbevidste i vores arbejde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til famjensen@profibermail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Malerfirma Finn Jensen ApS

CVR​: 19971341

Jernbanegade 4, 6650 Brørup​

Klik her for rutevejledning