​Tapetsering udføres af dit lokale malerfirma

Ved Malerfirma Finn Jensen ApS foretager vi også alle former for tapetseringer. Vi tapetserer både for private, erhverv og offentlige institutioner. 

Vores base er i Brørup, men vi står til rådighed for kunder i hele det omkringliggende område, fx byer som Holsted, Rødding og Vejen.

Som udgangspunkt arbejder vi med alle former for tapet, og ingen opgave er hverken for lille eller for stor for os.

Opsætning af tapet i alle slags hjem

Vi er dine eksperter, når det kommer til tapetsering. Vi har mange års erfaring inden for alle former for tapetopsætning, så det spiller ingen rolle, om du er interesseret i at få et gammelt blomstertapet eller et moderne strukturtapet. 

Vælger du os, så kan vi altså hjælpe med mange forskellige typer opgaver og stilarter.

Når vi skal foretage tapetsering ved dig, står vi naturligvis for alt forarbejdet, hvis det fx skulle være nødvendigt at pille gammelt tapet ned.

Vi har også stor erfaring med alle former for filt og væv – ligesom vi kan arbejde med alle slags vægge, fx også skråvægge og kringlede hjørner. Vi hjælper gerne til med gode råd til, hvilke former for tapet, der passer til jer, men vi kan også komme ud og sætte dit eget indkøbte tapet op.

Få et uforpligtende tilbud på tapetsering

Før du beslutter, om du vil benytte os til dit arbejde med tapetsering, kan vi naturligvis give dig en god pris. Kontakt os endelig for flere informationer om vores priser og ydelser – vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Du kan nå os på tlf.: 20 65 07 38 eller på mail famjensen@profibermail.dk.​

Kontatk os

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine kontakt oplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Finn Jensen ApS

Malermester til store og små opgaver.​ Vi har mere end 17 års erfaring og er både seriøse og kvalitetsbevidste i vores arbejde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til famjensen@profibermail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Malerfirma Finn Jensen ApS

CVR​: 19971341

Jernbanegade 4, 6650 Brørup​

Klik her for rutevejledning