Maling af døre og vinduer

Ved Malerfirma Finn Jensen ApS er vores dygtige malere klar til at køre ud til maling af døre og vinduer i en omkreds af 25 km fra Esbjerg og Kolding.

Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og som udgangspunkt er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os.

Når du vælger at få foretaget malinger af dine døre og vinduer fra os, så vil du altid blive mødt af erfarne og dygtige fagfolk, der kun benytter sig af de bedste materialer på markedet.

Professionel maling af døre og vinduer

Vi foretager både maling af døre og vinduer ude og inde. Når vi arbejder med dine vinduer og døre udvendigt, er det vigtigt at disse først grundigt afrenses for løs maling og vaskes. Efter dette giver vi træværket olie, så træet er mættet.

Vi anvender blandt andet vinduesmaling fra Demidekk, så du kan få et holdbart resultat, der pynter på din bolig i mange år.

​Når du vælger os til at stå for din maling af døre og vinduer, kan vi hjælpe med at forvandle boligens udseende både ude og inde, så helhedsindtrykket bliver bedre.

Tilbud på maling af døre og vinduer

For at få meget mere information om vores arbejde i forbindelse med maling af vinduer og døre er du altid velkommen til at kontakte os. Når du ringer på tlf.: 20 65 07 38 eller skriver på mail

famjensen@profibermail.dk, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud og mere information.​

Kontatk os

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine kontakt oplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Finn Jensen ApS

Malermester til store og små opgaver.​ Vi har mere end 17 års erfaring og er både seriøse og kvalitetsbevidste i vores arbejde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til famjensen@profibermail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Malerfirma Finn Jensen ApS

CVR​: 19971341

Jernbanegade 4, 6650 Brørup​

Klik her for rutevejledning