Mere end 20 års erfaring​

sports-and-competition (1)

​Garanti for grundigt og solidt arbejde

paint

​Medlem af Danske Malermestre

good (1)

Maling af døre og vinduer

Ved Malerfirma Finn Jensen ApS er vores dygtige malere klar til at køre ud til maling af døre og vinduer i en omkreds af 25 km fra Esbjerg og Kolding.

Vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner, og som udgangspunkt er ingen opgave hverken for lille eller for stor for os.

Når du vælger at få foretaget malinger af dine døre og vinduer fra os, så vil du altid blive mødt af erfarne og dygtige fagfolk, der kun benytter sig af de bedste materialer på markedet.

Professionel maling af døre og vinduer

Vi foretager både maling af døre og vinduer ude og inde. Når vi arbejder med dine vinduer og døre udvendigt, er det vigtigt at disse først grundigt afrenses for løs maling og vaskes. Efter dette giver vi træværket olie, så træet er mættet.

Vi anvender blandt andet vinduesmaling fra Demidekk, så du kan få et holdbart resultat, der pynter på din bolig i mange år.

​Når du vælger os til at stå for din maling af døre og vinduer, kan vi hjælpe med at forvandle boligens udseende både ude og inde, så helhedsindtrykket bliver bedre.

Tilbud på maling af døre og vinduer

For at få meget mere information om vores arbejde i forbindelse med maling af vinduer og døre er du altid velkommen til at kontakte os. Når du ringer på tlf.: 20 65 07 38 eller skriver på mail

famjensen@profibermail.dk, giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud og mere information.​

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine kontakt oplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Malerfirma Finn Jensen ApS

​Jernbanega​de 4,
​6650 Brørup

​​

CVR: 19971341

Telefon: 

20 65 07 38

E-mail: 

famjensen@profibermail.dk