Mere end 20 års erfaring​

sports-and-competition (1)

​Garanti for grundigt og solidt arbejde

paint

​Medlem af Danske Malermestre

good (1)

Malerarbejde fra Malerfirma Finn Jensen ApS

​Velkommen til dit foretrukne malerfirma i og omkring Esbjerg og Kolding. Vi kører ud til alle former for malerarbejde, og vi arbejder både for private, erhverv og offentlige institutioner.

Ved os er kunden altid i centrum, og for at opnå den højeste kundetilfredshed benytter vi os kun af markedets bedste materialer. Vi leverer desuden altid vores færdige malerarbejde til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Professionelt malerarbejde til gode priser

Vi er et erfarent malerfirma, der foretager professionelle og kvalitetsbevidste løsninger inden for alle former for malerarbejde. Vi laver alt lige fra mindre malinger og tapetseringer til store renoveringer og istandsættelse.

Med vores mange års erfaring inden for branchen er vi altid villige til at give den bedste vejledning til dig, men vi kan også foretage malerarbejde efter dine specifikke ønsker og krav.

​​​Som et professionelt malerfirma ved vi godt om, hvor generende det kan være at have malere på besøg. Derfor sørger vi altid for en god afdækning, og vi rydder altid op efter os, så vi er til mindst mulig gene for dig, dine nærmeste eller din arbejdsplads.

​​Få et godt tilbud

Som en ekstra service giver vi dig altid gerne et uforpligtende tilbud på dit drømmeprojekt, og så kører vi ud til alle opgaver i områderne omkring Rødding, Vejen og Brørup.

For mere information om vores malerarbejde eller for et godt tilbud bedes du kontakte os på telefon 

20 65 07 38 eller på famjensen@profibermail.dk.

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine kontakt oplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Malerfirma Finn Jensen ApS

​Jernbanega​de 4,
​6650 Brørup

​​

CVR: 19971341

Telefon: 

20 65 07 38

E-mail: 

famjensen@profibermail.dk