Maling af træværk står vi gerne for

Trænger dit træværk til at blive malet? Det kan eksempelvis være dit udhæng eller sternbrædder. Uanset hvad er du velkommen til at kontakte Malerfirma Finn Jensen ApS for professionel hjælp. 

Vi servicerer primært kunder i Vejen, Brørup, Rødding og Holsted, men kommer også gerne uden for disse områder.

Det kan være et stort og besværligt arbejde at male sit træværk. Netop derfor står vi klar til at tilbyde professionel hjælp på området. Vi har stor erfaring med maling af træværk i alle størrelser og typer, og derfor kan vi varetage både simple og komplicerede opgaver på alle områder. Vi klarer hurtigt arbejdet for dig til en god pris, så du slipper for at skulle bekymre dig om det.

Vi sikrer professionelle løsninger ved maling af træværk

Når du samarbejder med os, kan du være sikker på at modtage professionelle kvalitetsløsninger, hver gang vi udfører maling af træværk.

Vi anvender udelukkende materialer fra anerkendte producenter såsom Jotun, Dyrup eller Flügger. Derudover har vi en stor erfaring at trække på.

Vi lægger vægt på at give alle vores kunder en god service hele vejen rundt. Derfor er vi altid lyttende og giver gerne gode råd og tips med på vejen. Vi hjælper dig desuden gerne med at finde frem til den mest fordelagtige løsning for dig, dit træværk og din økonomi.

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du ønsker hjælp til maling af træværk, så kontakt os gerne med det samme for flere oplysninger. Vi står klar til at hjælpe dig med netop det, som du har brug for.

Vi kan kontaktes på telefon: 20 65 07 38 eller på mail: famjensen@profibermail.dk, så hører du fra os hurtigst muligt. 

Vi hjælper også med istandsættelse eller tapetsering.

Kontatk os

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine kontakt oplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Finn Jensen ApS

Malermester til store og små opgaver.​ Vi har mere end 17 års erfaring og er både seriøse og kvalitetsbevidste i vores arbejde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til famjensen@profibermail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Malerfirma Finn Jensen ApS

CVR​: 19971341

Jernbanegade 4, 6650 Brørup​

Klik her for rutevejledning