​Maling af facade, hus og renovering

​Ved Malerfirma Finn Jensen ApS varetager vi også en masse forskellige former for renoveringer. Vi holder til i Brørup, men har kunder fra mange omkringliggende byer, såsom Vejen, Holsted og Rødding.

Vi har mange års erfaring med renoveringsarbejde, og vi arbejder både for private, virksomheder og for offentlige institutioner. Vi tager både imod mindre opgaver i forbindelse med renovering, men vi kan også påtage os store projekter som for eksempel renovering eller istandsættelse af mange huse eller lejligheder for boligforeninger.

Få professionel maling af facade

Fælles for alt vores arbejde i forbindelse med renovering og maling af facade er, at vi altid går meget op i at levere et kvalitetsbevidst stykke arbejde.

Når du vælger Malerfirma Finn Jensen ApS til at stå for din næste renovering eller facademaling, så garanterer vi, at du altid bliver mødt af dygtige fagfolk, der kun benytter sig af de bedste materialer på markedet. Dette er din garanti for et godt resultat på dit næste projekt. 

Renovering af facade er en god investering

​En maling af facade eller hus fra os kan være en rigtig god investering for dig, som både kan give glæde til dig og dine nærmeste i mange år og som kan tillægge stor ekstra værdi til din bolig, hvis du er interesseret i at sælge den. Vi tilbyder både indvendig og udvendig maling af hus, maling af facade og andet renovering.

Med dygtige håndværkere, de rette materialer og den rette plan kan du forvandle et gammelt hus fuldstændig og give det et nyt og moderne look.

Få tilbud på maling af hus eller facade fra dit lokale malerfirma

Vi er altid villige til at give dig en god pris på vores renoveringsarbejde, også selvom du ikke har besluttet dig for, om vi skal være dit foretrukne malerfirma

Du kan få mere information om vores ydelser og priser på tlf.: 20 65 07 38 eller på vores e-mail famjensen@profibermail.dk.

Kontatk os

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine kontakt oplysninger og vi vender tilbage hurtigst muligt.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Malerfirma Finn Jensen ApS

Malermester til store og små opgaver.​ Vi har mere end 17 års erfaring og er både seriøse og kvalitetsbevidste i vores arbejde.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til famjensen@profibermail.dk.

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Malerfirma Finn Jensen ApS

CVR​: 19971341

Jernbanegade 4, 6650 Brørup​

Klik her for rutevejledning